Project Description

Aquatic Themed Changing Places for Aquarium The Deep

The Changing Places facility for The Deep Aquarium meets the needs that a standard accessible toilet cannot. It provides more space and extra equipment allowing users and their carers to use the toilet safely and comfortably.

The room includes a bench, hoist, adjustable basin and mirror, centrally placed toilet and privacy screen. Along with fantastic coral reef mural to create an interesting space.

The Changing Places facility is open to any who need it, not just those visiting The Deep and can be found on the Ground Floor near the lifts. It can be accessed using a radar key, which our reception staff can provide if you don’t have your own.

Click here to download and find out more about this project:

Download Case Study